Paella de arroz integral
Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Paella de arroz integral. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Paella de arroz integral is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Paella de arroz integral is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Paella de arroz integral, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Paella de arroz integral delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Paella de arroz integral is 6 Pers. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Paella de arroz integral using 16 ingredients and 15 steps. Here is how you can achieve that.
Esta receta es la base de la Paella de Marisco que hace mi Madre, yo la he aplicado a los Ingredientes que utilizamos hoy.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Paella de arroz integral:
- 600 grs arroz integral
- 1/2 conejo
- 6 salchichas
- 1 pechuga de pollo
- 3 alcachofas
- 1 zanahoria
- 1/2 pimiento rojo
- 6 ajos
- 1 puñado guisantes
- 3 tomates maduros
- Pimienta
- Pimentón dulce
- Azafrán o colorante alimentario
- 1 pastilla caldo de carne
- Coñac
- Caldo o agua 1, 5 ltr. aprox
Steps to make to make Paella de arroz integral
- Cortamos las salchichas, la pechuga y el conejo, salpimentamos y reservar
- Lavar el pimiento y cortar a tiras. A los ajos les hacemos un corte por la mitad, sin acabar de cortar ni pelar. Limpiar y cortar las alcachofas en octavos o cuartos, a vuestro gusto. Pelar la zanahoria y cortarla.
- Pasamos a rallar los tomates. Añadimos la pastilla de caldo (desmenuzada), el pimentón dulce, la pimienta, el azafrán o colorante y reservamos.
- Poner la paellera al fuego con aceite. Sofreír la carne y reservar. Seguidamente freímos los ajos y las tiras de pimiento, reservar.
- Bajamos el fuego, ponemos el tomate rallado con todas las especies y sofreímos durante 10 min a fuego bajo.
- Llegó el momento de tirar el arroz. Subimos el fuego y durante 5 min vamos removiendo sin parar. A los 2 min. aprox., echaremos el chorrito de coñac y seguiremos removiendo hasta los 5 min.
- Añadimos los guisantes, las alcachofas y las zanahorias y removemos
- Seguidamente pondremos los pimientos y los ajos
- Y la carne
- Llegado este punto, se puede continuar con la paella o parar aquí y la tienes a punto para el día siguiente, solo para añadir el agua o caldo.
- Seguimos..... Mientras concinábamos todo lo anterior teníamos al fuego la olla con caldo o agua para tenerla a punto. Cubrimos con el caldo o agua el arroz.
- A partir de aquí, tendremos siempre a fuego lento más caldo o agua por si nos hiciese falta añadir.
- En el paquete de arroz integral ponía cocción 25 min....yo lo tuve casi 40min!!! Tuve que añadir agua varias veces, pues estaba duro. Tarda más de lo que indica. Ir sobre la marcha, sin hacer mucho caso del tiempo, cuando no este duro pues estará listo.
- Llegado al punto de arroz paramos el fuego y apartamos la paella del fuego. Durante 5 minutos lo dejamos en reposo y lo tapamos con una hoja de diario (que no toque el arroz), es para no quede seco de encima y a la vez no baje el vapor (lo absorbe el diario).
- Y ya la tenemos....a servir se ha dicho. Buen provecho😋!!
As your experience and confidence expands, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your individual preferences over time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes less or more ingredients or is a little bit basically zesty, you can make simple adjustments to attain this objective. In other words, begin making your recipes on time. As for basic cooking skills for beginners you don't need to discover them however just if you understand some easy food preparation techniques.
This isn't a complete overview to fast and very easy lunch recipes yet its good food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Ultimate Paella de arroz integral. Thank you very much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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